Nyheter

Senast inkomna

Så här glad blir man av en extra allt BMW S1000RR , ett av Staffan från Teckomatorps största intressen är motorcyklar, just denna kommer nog få bo i vardagsrummet!
Grattis Staffan, kör försiktigt hem i stormen.

Så här glad blir man av en extra allt BMW S1000RR , ett av Staffan från Teckomatorps största intressen är motorcyklar, just denna kommer nog få bo i vardagsrummet!
Grattis Staffan, kör försiktigt hem i stormen.
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Teckomatorp 🤘

FÖRETAGSEVENT/TEAMBUILDING! Ett gäng systemutvecklare från ett nordiskt IT-företag med kontor i Kalmar bjöd ner sina norska kollegor för jobb&nöje! Arbetsdagarna kombinerades med härliga mc-turer på Öland. Några hade egna cyklar medan några hyrde av oss. Mycket frisk luft gör kreativa hjärnor ännu effektivare. Funderar du på företagsaktiviteter? Kontakta oss för förslag på mc- och/eller ATV-aktiviteter!

FÖRETAGSEVENT/TEAMBUILDING! Ett gäng systemutvecklare från ett nordiskt IT-företag med kontor i Kalmar bjöd ner sina norska kollegor för jobb&nöje! Arbetsdagarna kombinerades med härliga mc-turer på Öland. Några hade egna cyklar medan några hyrde av oss. Mycket frisk luft gör kreativa hjärnor ännu effektivare. Funderar du på företagsaktiviteter? Kontakta oss för förslag på mc- och/eller ATV-aktiviteter! ... See MoreSee Less

Ulf i Värnamo bryter en flerårig Customtrend med en ny Triumph Scrambler, med hem har vi en Victory Jackpot, Grattis Ulf!

Ulf i Värnamo bryter en flerårig Customtrend med en ny Triumph Scrambler, med hem har vi en Victory Jackpot, Grattis Ulf! ... See MoreSee Less

Förutom timmerbilar och endurohojar har Viktor från Lessebo nu ytterligare ett fordon i samlingen - det var dags att byta upp sig till en splitter ny KTM 790 Duke 2018. Han kommer garanterat att ha mycket roligt på vägarna med sin nya ”Scalpel”. Grattis och lycka till på Ränneslättloppet om ett par veckor!

Förutom timmerbilar och endurohojar har Viktor från Lessebo nu ytterligare ett fordon i samlingen - det var dags att byta upp sig till en splitter ny KTM 790 Duke 2018. Han kommer garanterat att ha mycket roligt på vägarna med sin nya ”Scalpel”. Grattis och lycka till på Ränneslättloppet om ett par veckor! ... See MoreSee Less

Ladda fler
alternativ1_mc_logo

Följ oss på

Hitta till oss

Visa på karta

Alternativ 1 Motorcyklar

Södravägen 66, 392 45 Kalmar, Tel: 0480-491180

Kontakta oss

Skicka oss ett mail så svarar vi på dina frågar så snart som möjligt