Mekaniker sökes

Är du en nyfiken och driven mekaniker med känsla för god service som vill vidareutvecklas tillsammans med oss? Då är det dig vi behöver till vårt verkstadsteam! Du kommer att jobba med både våra egna varumärken och andra utvalda märken inom motorcykel och moped.

Alternativ 1 Motorcyklar i Kalmar AB säljer, underhåller och utför service på motorcyklar och mopeder. Vi är auktoriserade återförsäljare för BMW Motorrad, Triumph Motorcycles, KTM samt mopeder/elmopeder från Peugeot, Rieju och Yadea. Vi hanterar skadeärenden från de flesta försäkringsbolag och erbjuder även bland annat wintercare-tjänster, uthyrning, mc-resor med mera. Vi är marknadsledande i regionen och vurmar för ett kundbemötande i världsklass.

Vi erbjuder dig

Som mekaniker hos oss kommer du att ha en nyckelroll och ett helhetsansvar över de service- och skadeärenden du utför. Du ansvarar självständigt för att ärendet blir utfört på ett professionellt sätt och på angiven tid, och till din hjälp har du våra duktiga medarbetare i kundmottagningen och lagerfunktionen som ger dig förutsättningar att lyckas på bästa sätt.

Du arbetar omväxlande med service, skador, nymontering och driftsättning av både motorcyklar och mopeder samt varudeklaration av inbyten och förmedlingar. Din personliga utveckling tillgodoses löpande genom de märkesspecifika utbildningarna som krävs för att hålla en hög nivå i en auktoriserad verkstad.

På Alternativ 1 MC får du möjlighet att bli en del av ett framgångsrikt och spännande företag som ligger i framkant inom sin bransch. Vi är ett litet prestigelöst team som inte räds för att rycka in och hjälpa varandra för att ge våra kunder en upplevelse över förväntan.

Vem är du?

För att lyckas som framgångsrik mekaniker är du en person med eget driv som motiveras av att arbeta målfokuserat, med ett starkt intresse för motorcyklar och teknik och en god förståelse för affärsmässiga principer. Du är nyfiken och intresserad av vidareutveckling och tar dig gärna an både knepiga felsökningar och de obligatoriska utbildningarna.

Du har förmåga att arbeta effektivt och lugnt även i en hektisk högsäsong och ser dig själv som en flexibel och hjälpsam teamspelare som bidrar till gruppens prestation och trivsel. Du har stor social kompetens och agerar professionellt – seriöst men med glimten i ögat.

Erfarenhet av liknande uppdrag är meriterande, liksom erfarenhet av branschen som sådan.

Låter det intressant?

Skicka din ansökan med löneanspråk via e-post till till Annica North, VD: annica.north@alternativ1mc.se  Vi går igenom urvalet löpande och ser fram emot att höra av dig! Vill du veta mer är du välkommen att ringa 070-640 62 71.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Enl. överenskommelse.
Fackligt: IF Metall