Event

21 maj 2023 – Distinguished Genteleman´s Ride Västervik

Den 21 maj arrangeras i Västervik den internationella riden Distinguished Gentlemans Ride – DGR! Syftet med detta event är att uppmärksamma två viktiga områden, psykisk och fysisk ohälsa (prostatacancer) hos män. DGR körs för 11:e året och genomförs på samma dag världen över, på närmare 900 platser. Alternativ 1 kommer att medverkar  på riden i Västervik och välkomnar alla våra kunder att göra detsamma.

Anmälan och mer information hittar du här>>

21 maj 9:30 – 13:00 ca


4 feb 2023 – WinterBike Meet med BMW-klubben D11

I samarbete med BMW-klubben sektion D11.  Den sedvanliga säsongsuppstarten i våra lokaler gästas i år av bland annat Linus från ExploreBike som håller en föreläsning om sitt motrcykeläventyr i Kaukasus, och Joachim Cruus från Allt om MC som ger en direktrapport via videolänk från MC-mässan i Finland. Under förmiddagen ges fem st 20-minutersföreläsningar om deltagande grupper har möjlighet att lyssna på. Anmäl dig på BMW-klubbens hemsida.

4 feb kl. 09.30 – 15.00


21 maj 2022 – Provkörningsdag med MC Q D11

I samarbete med BMW-klubben sektion D11 välkomnar vi dig till en eftermiddag där vi ger dig en möjlighet att Lära Känna Din Hoj! Alternativ 1MC ger en introduktion till vad du behöver känna till om din hoj på olika sätt. Det blir en genomgång av olika hojtyper och vad man bör tänka på för att ta hand om dem på bästa sätt.

20 mars kl. 13 – 15


20 mars 2022 – Lär Känna Din Hoj

I samarbete med BMW-klubben sektion D11 välkomnar vi dig till en eftermiddag där vi ger dig en möjlighet att Lära Känna Din Hoj! Alternativ 1MC ger en introduktion till vad du behöver känna till om din hoj på olika sätt. Det blir en genomgång av olika hojtyper och vad man bör tänka på för att ta hand om dem på bästa sätt.

20 mars kl. 13 – 15

Läs mer och anmäl dig här >>


20 mars 2022 – HLR Om olyckan är framme

I samarbete med BMW-klubben sektion D11 välkomnar vi dig till en dag där vi bjuder på en 4 timmars HLR utbildning. Fokus ligger på att kunna agera vid en eventuell mc olycka och ta hand om skadade individer. Kan vara nyttigt i alla situationer i livet.

20 mars kl. 9 – 12

Läs mer och anmäl dig här >>


21 juli 2021 – Mörbylånga After Beach

Vecka 29-30 händer det grejer i Mörbylånga hamn! Då blir det After Beach onsdag – lördag med musik, god mat & dryck och en hel del aktiviteter. Alternativ 1 MC finns på plats under premiärkvällen onsdagen den 21 juli och visar upp ett antal motorcyklar som också går att provköra. Välkommen!

Plats: Mörbylånga hamn
Tid: Kl. 16:00 – 21:00

Mer information hittar du här: https://www.morbylangaafterbeach.se/


11 april 2021 Vårsus1 – en kalkstenstur

Välkomna till Vårsuset – vår egen upptaktstur för alla våra härliga kunder! Häng med över bron i jakten på både finfina landsvägar, poäng till tipsrundan och inte minst trevligt sällskap. Dessutom möjlighet till provkörning av några av 2021 års nyheter. Vi bjuder på enklare lunch. Kaffestopp under eftermiddagen till självkostnadspris. Samling hos oss på Södra Vägen 66 i Kalmar. Butiken är öppen 8:00-10:00, där får du mer info och karta. Avfärd 9:30-10:00. Covid-19: Vi är utomhus hela dagen, håller avstånd och använder sunt förnuft.

Anmälan krävs så att vi kan planera lunchen. Anmäl dig via e-post till info@alternativ1mc.se eller ännu hellre direkt på Facebook:

Klicka in dig här och tryck 'Kommer'

17-20 mars 2021 KTM UNBOXING EXPERIENCE

Nya KTM 1290 SUPER ADVENTURE S sätter ett nytt riktmärke genom sin prestandaförbättrande teknik. Det är den sportigaste äventyrscykeln på gatan och imponerar med sin smidighet, prestanda, långdistanskomfort och den mest avancerade elektroniken.

Nu får du möjlighet till en exklusiv VIP-visning av detta mästerverk. Boka din egen personliga tid via länken nedan.

Boka tid