Om oss

Alternativ 1 Motorcyklar i Kalmar är auktoriserad återförsäljare för BMW Motorrad, KTM och Triumph Motorcycles. Vi återförsäljer också mopeder från Peugeot och Rieju/Drac samt elmopeder från Yadea.

Vi startade 2013 och har sedan dess mer än 10-dubblat motorcykelförsäljningen i regionen. Vår styrka och största intresse är att i varje affär hitta bästa möjliga alternativ för dig så att du lämnar butiken med ett leende. Vårt mål är att du ska känna att vi ansträngt oss för att du ska bli nöjd. Det gäller allt från val av mc och tillbehör, hitta rätt utrustning, den bästa finansieringen, rätt försäkring för just din plånbok och inte minst den efterföljande servicen som vi gärna hjälper dig med. Vi levererar helhetslösningar och vill ha långvariga relationer med dig som, precis som vi, älskar motorcyklar och söker upplevelser på två hjul. Låt oss hjälpa dig med din fordonskarriär!

Varje år arrangerar vi mc-resor tillsammans med våra kunder och deras vänner. Att gemensamt uppleva mc-åkningen när den är som bäst ger oss möjlighet att inte bara bevisa utan också leva upp till våra löften om att vi är den rätta leverantören för dig.

Under våren 2018 skedde en stor utbyggnad då vi mer än fördubblade vår butiksyta, byggde en helt ny verkstad och lager, samt ett fräckt café som förhoppningsvis blir regionens självklara träffpunkt för dig som gillar att åka hoj.

Välkommen till Alternativ 1 Motorcyklar – Glädjefabriken

Våra medarbetare