Om oss

PERSONAL

 • Tom North
  Tom North Fordonsförsäljning
 • Annica Karlsson
  Annica Karlsson Fordonsförsäljning
 • Lars Wiström
  Lars Wiström Fordonsförsäljning
 • Amanda Jonsson
  Amanda Jonsson Butik / Reservdelar
 • Mark Van Der Bij
  Mark Van Der Bij Verkstad
 • Hans van der Elzen
  Hans van der Elzen Verkstad
 • Patrik Emtweden
  Patrik Emtweden Verkstad

ALTERNATIV 1 MOTORCYKLAR

Alternativ 1 Motorcyklar i Kalmar är auktoriserad återförsäljare för BMW Motorrad, KTM, Triumph Motorcycles och Honda ATV & mopeder.

Vi startade 2013 och har sedan dess 10-dubblat motorcykelförsäljningen i regionen. Vår styrka och största intresse är att i varje affär hitta bästa möjliga alternativ för dig så att lämnar butiken med ett leende. Vårt mål är att du ska känna att vi ansträngt oss för att du ska bli nöjd. Det gäller allt från val av mc och tillbehör, hitta rätt utrustning, den bästa finansieringen, rätt försäkring för just din plånbok och inte minst den efterföljande servicen som vi gärna hjälper dig med. Vi levererar helhetslösningar och vill ha långvariga relationer med dig som precis som vi älskar motorcyklar och söker upplevelser på två hjul. Låt oss hjälpa dig med din fordonskarriär!

Varje år arrangerar vi mc-resor tillsammans med våra kunder och deras vänner. Att gemensamt uppleva mc-åkningen när den är som bäst ger oss möjlighet att inte bara bevisa utan också leva upp till våra löften om att vi är den rätta leverantören för dig.

Under sommaren 2018 skedde en stor utbyggnad då vi mer än fördubblade vår butiksyta, byggde en helt ny verkstad och lager, samt ett fräckt café som förhoppningsvis blir regionens självklara träffpunkt för dig som gillar att åka hoj.

Välkommen till Alternativ 1 Motorcyklar – Glädjefabriken

alternativ1_mc_logo

Följ oss på

Hitta till oss

Visa på karta

Alternativ 1 Motorcyklar

Södravägen 66, 392 45 Kalmar, Tel: 0480-491180

Kontakta oss

Skicka oss ett mail så svarar vi på dina frågar så snart som möjligt