Yadea

El-mopeder från Yadea – världens största tillverkare

Elmoped är det perfekta valet för dig som vill ta dig fram snabbt i vardagen och är snällt mot både miljön och plånboken (över tid). Väljer du Yadea får du dessutom kvalitet, lång räckvidd och komfort i toppklass – elmopeden som vann bäst i test 2021 fyra gånger om för sin användarvänlighet, körkomfort, kvalitet och pris.

Yadea är ett starkt alternativ för dig som vill känna dig trygg och röra dig smidigt på vägarna i vårt nordiska klimat, med battericeller som klarar temperaturer mellan 15 minus och 40 plus. De erbjuder ett urval mopeder som är tysta och stabila med 12” tums däck och USB-uttag så att du kan ladda mobilen i farten.

Med en elmoped från Yadea får du en enklare och roligare vardag. De är lättare att köra och parkera jämfört med bilen, och du slipper komma fram svettig till jobbet eller skolan som med cykeln. De nästintill ljudlösa motorerna gör att du smidigt kan röra dig hemifrån både sen kväll och tidig morgon utan att väcka en endaste granne.

Helt enkelt ett smart och snällt val, både idag och i framtiden!

På sidan www.hoj.se ser du aktuella modeller. Flera av dem finns här i butik, klicka på knappen ”Till salu” och välj Moped/EU-moped under Fordonstyp.